Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liberal-democraţii pe primele locuri în Top 50

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 septembrie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Un nou sondaj de opinie al lunii august îi plasează pe primele locuri pe liderul PLDM, Vlad Filat, prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă şi pe ministrul de Externe, Natalia Gherman.

Cel mai influent politician al lunii august din Republica Moldova a fost nominalizat Iurie Leancă, care a acumulat 268 de puncte.

Pe locul doi se plasează liderul PLDM, Vlad Filat, cu 205 de puncte. Rezultatele Topului 50 cei mai influenţi politicieni ai lunii august, elaborat de către Institutul de Analiză şi Consultanţă “Politicon”, a fost dat publicităţii astăzi, 3 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Locul trei în top este ocupat de ministrul de Externe, Natalia Gherman, care a acumulat 204 puncte din voturile experţilor, iar pe locul 5 s-a situat ministrul Educaţiei, Maia Sandu, care a obţinut 184 de puncte.

La elaborarea topului au participat 32 de experţi, care dau aprecieri politicienilor cu note de la 1 la 10, conform influenţei reale asupra deciziilor politice din ţară, vizibilităţii în mass-media, popularităţii publice şi perspectivelor politice.

Sursa: www.pldm.md

Copii defavorizaţi din Ungheni au primit cadouri la început de an Mesajul preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, cu prilejul aniversării a 22-a de la crearea Armatei Naţionale