Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Secretarul general al PLDM, Victor Roşca, a efectuat o vizită în Austria

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La invitatia Institutului “Robert Schuman” şi a Partidului Popular din Austria, Secretarul General al PLDM, Victor Roşca, a efectuat, în perioada 10–11 septembrie, o vizită de lucru la Viena. Din delegaţie a mai făcut parte membrul Secretariatului general al PLDM, Adrian Mânăscurtă. În cadrul vizitei, delegaţia PLDM s-a informat despre desfăşurarea campaniei electorale parlamentare în Austria şi a participat la sesiunile de instruire oferite de experţii Institutului “Robert Schuman”.

Reprezentanţii PLDM au participat la un seminar despre istoria Austriei şi a Vienei şi au vizitat sediul Organizatiei de tineret a Partidului Popular din Austria, unde a avut loc o prezentare a activităţilor electorale curente.

De asemenea, delegaţia PLDM condusă de Victor Roşca a participat la un seminar despre campania electorala pe internet şi a vizitat Parlamentul Austriei.

La evenimentele organizate de partenerii austrieci ai PLDM au mai participat reprezentanţi ai Partidului Popular European din Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Ucraina, Serbia şi Ungaria.

Sursa: www.pldm.md

Liberal-democraţii au înfiinţat un centru medico-social la Ţaul Preşedintele PLDM, Vlad Filat, în vizită de lucru în raionul Soroca