Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liceenii TLDM au dat start campaniei de recrutare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 19 septembrie, a început campania de recrutare a membrilor în cadrul Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. Prin această campanie, TLDM Youth Club 2.0 îşi doreşte să ofere şansa cât mai multor liceeni să se implice în procesul de dezvoltare a Republicii Moldova.

În cadrul clubului, membrii vor beneficia de training-uri de dezvoltare personală, se vor întâlni cu liderii politici ai PLDM, cu antreprenori de succes, cu jurnalişti influenţi şi lideri de ONG-uri. De asemenea, membrii recrutaţi vor participa la dezvoltarea şi implimentarea activităţilor Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

De asemenea, platforma clubului ajută membrii să înţeleagă mai bine modul de funcţionare a structurilor de stat prin vizitarea directă a sediilor ministerelor, şedinţelor parlamentului, precum şi prin conversaţiile cu persoane implicate direct în schimbările ce au loc în Republica Moldova.

Ca urmare acestor activităţi, membrii clubului vor avea posibilitatea să participe la dezvoltarea domeniului de tineret al Republicii Moldova, să interacţioneze cu elevii din diferite licee din capitală, dezvoltându-şi reţeaua de contacte, şi se vor afla într-un mediu propice pentru dezvoltarea şi exersarea capacităţilor personale şi profesionale.

Pentru a deveni membru TLDM Youth Club 2.0, urmează a fi completat formularul de pe www.tldm.md. Data limită de aplicare este 29 septembrie 2013

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ a avut o întrevedere cu Jean-Claude Mignon, preşedintele APCE Mesajul preşedintelui fracţiunii parlamentare PLDM, Valeriu Streleţ, în ajunul Zilei Internaţionale a Păcii