Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM — cel mai influent partid

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 octombrie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) este cea mai influentă formaţiune politică, conform sondajului TOP 10, dat azi publicităţii de Institutul de Analiză şi Consultanţă Politică “Politicon”.

Potrivit directorului Institutului “Politicon”, Anatol Ţăranu, PLDM îşi asigură această poziţie prin fapul că este principalul partid în axa guvernării, aparţinându-i funcţia de prim-ministru şi având cei mai mulţi miniştri în Guvern. În plus, PLDM are o viaţă foarte intensă şi în interiorul formaţiunii.

De asemenea, TOP 10 al lunii septembrie îl plaseză pe prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă în fruntea clasamentului, fiind desemnat drept cel mai influent politician.

La realizarea sondajului a fost consultată opinia a 31 de experţi, care au acordat note de la 1 la 10. Criteriile de bază ale aprecierii au fost: influenţa reală asupra deciziilor politice majore din ţară; popularitatea publică; vizibilitatea în sursele media şi perspectivele politice.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Moldova are prieteni sinceri şi de nădejde Deputaţii PLDM sunt îngrijoraţi de starea gravă a Conacului familiei Cantacuzino