Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii PLDM din Bălţi — instruiţi în domeniul comunicării

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 5 octombrie, în mun. Bălţi, a avut loc seminarul “Comunicarea eficientă şi prezentarea performantă”, care s-a desfăşurat în sediul Organizaţiei teritoriale (OT) a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Seminarul a fost susţinut de formatorii din şcoala de partid a PLDM, Eugenia Ioxa şi Maria Vleju. La instruire au participat 22 de preşedinţi ai organizaţiilor primare din cadrul OT Bălţi a PLDM.

Potrivit formatorilor, obiectivele seminarului au fost familiarizarea participanţilor cu aspectele conceptuale moderne în domeniile comunicării şi prezentării, dezvoltarea abilităţilor de comunicare eficientă, oferirea oportunităţilor de conştientizare a nevoilor şi a posibilităţilor de comunicare eficientă.

Conform agendei, în prima parte a seminarului, participanţii au discutat subiecte ce vizează definirea şi importanţa comunicării, tipurile şi barierele în comunicare, precum şi căile de eficientizare a comunicării. În partea a doua, membrii de partid au dezbătut subiecte ce ţin de stilurile şi modalităţile de prezentare performantă şi elaborarea în grupuri a unor prezentări performante. La sfârşitul seminarului a urmat runda de întrebări-răspunsuri.

Metodele interactive utilizate de formatori au fost apreciate de preşedinţii organizaţiilor primare, care au menţionat că acest training a fost unul util, iar cunoştinţele acumulate vor fi aplicate pe viitor în practică.

Sursa: www.pldm.md

Tineretul EPP susţine Moldova înainte de Summitul de la Vilnius TLDM Şoldăneşti are o nouă conducere