Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Şoldăneşti are o nouă conducere

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 6 octombrie a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal Democrat din raionul Şoldăneşti. În cadrul evenimentului a fost aleasă noua conducere a organizaţiei. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost ales Mihai Vareaghin, iar vicepreşedinţi Diana Ungur şi Oleg Botnari.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele OT PLDM, deputatul PLDM, Maria Nasu şi vicepreşedintele TLDM, Andrei Spânu.

La începutul şedinţei, Maria Nasu a vorbit participanţilor despre necesitatea implicării fiecărui membru TLDM în activităţile partidului. De asemenea, deputatul a menţionat că tinerii trebuie promovaţi mai insistent, atât în structurile de conducere a PLDM, cât şi în instituţiile statului.

“Vă îndemn să aveţi mai mult curaj şi să credeţi că împreună putem schimba lucrurile în bine, atât în comunitate a din care veniţi, cât şi la nivel de ţară. Suntem într-un moment de cotitură, de aceea trebuie să fim puternici şi să luptăm până vom fi siguri că procesul de integrare europeană al Republicii Moldova va fi unul ireversibil” a menţionat Spânu Andrei.

La finele şedinţei au fost aleşi delegaţii la Conferinţa Naţională a TLDM, care va fi organizată la sfârşitul lunii noiembrie, la Chişinău.

Sursa: www.pldm.md

Membrii PLDM din Bălţi — instruiţi în domeniul comunicării Valeriu Streleţ — în vizită în raionul Râşcani