Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Valeriu Streleţ — în vizită în raionul Râşcani

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

De Ziua Mondială a Educaţiei, preşedintele fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ, a mers în vizită la gimnaziul din satul ŞapteBani, raionul Râşcani. Streleţ a felicitat profesorii şi le-a mulţumit pentru activitatea lor didactică. Pentru a îmbunătăţi condiţiile procesului educativ, acestei instituţii de învăţământ i-au fost donate 10 calculatoare, iar bucătăria gimnaziului a fost modernizată cu frigider, aragaz şi alte articole de mobilier, precum şi tacâmuri noi.

Valeriu Streleţ a vizitat şi grădiniţa din satul Recea, raionul Râşcani, în care micuţii beneficiază de condiţii moderne şi civilizate. De menţionat că, anterior, această instituţie a fost inspectată de preşedintele PLDM, Vlad Filat, care a promis personalului de aici că va contribui la schimbarea mobilierului vechi. În scurt timp, această promisiune a devenit realitate, iar cele 40 de paturi, a câte trei nivele fiecare, au ajuns la destinaţie. Valeriu Streleţ s-a asigurat că micuţii vor dormi confortabil în paturi şi lenjerie nouă.

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ a dat asigurări că şi celelalte promisiuni vor fi respectate.

Sursa: www.pldm.md

TLDM Şoldăneşti are o nouă conducere 150 membri noi ai Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0 şi-au început activitatea