Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

150 membri noi ai Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0 şi-au început activitatea

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 3 octombrie 2013, TLDM Youth Club 2.0 a avut prima întâlnire cu cei 150 de liceeni noi recrutaţi. Pa parcursul întâlnirii, cu un mesaj de salut către noii membri au venit preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi Comisarul European pentru Extindere, Štefan Füle, aflat într-o vizită în Moldova.

Şedinţa a fost deschisă de coordonatorul proiectului de recrutare, Marina Avram, care a mulţumit liceenilor pentru faptul că îşi doresc o schimbare în Republica Moldova şi în acest context au aplicat pentru a deveni membri TLDM Youth 2.0.

A urmat raportul activităţilor şi structurii Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. Lidia Gonţa, coordonator departament politic, a încurajat noii membrii să se implice activ atât în cadrul activităţilor clubului, cât şi în toate acţiunile TLDM.

“Nu vă faceţi aşteptări referitor la activitatea într-un partid. Sunt de 7 ani membru şi nu pot să vă spun exact ce veţi face. În schimb, ştiu că participarea voastră în activităţile clubului vă va face mai puternici, mai buni şi împreună vom putea schimba multe în Moldova” a menţionat, preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu.

La final, noii membri au făcut promisiuni pentru Moldova, care vor fi păstrate şi returnate membrilor peste o perioadă de timp, pentru a conştientiza cât de mult au contribuit la restructurările ce au loc în ţară.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ — în vizită în raionul Râşcani Liliana Palihovici — în vizită la Drochia