Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Chişinău a PLDM a invitat profesori din capitală la un spectacol

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia Teritorială Chişinău a PLDM, condusă de Sergiu Palihovici, a invitat peste 400 de profesori la Teatrul “Ginta Latină”, unde a fost jucat spectacolul “12 şoapte în a 12-a noapte”, o adaptare a regizorului Mihai Ţărnă după piesa “a 12-a noapte” de William Shakespeare. Invitaţia a fost raliată marcării Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ.

La spectacol au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, vicepreşedintele, Liliana Palihovici, deputatul Chiril Luchinschi.

După vizionarea spectacolului, Vlad Filat a adresat un mesaj de felicitare profesorilor, exprimându-şi gratitudinea pentru munca pe care o depun întru educarea tinerei generaţii. Vlad Filat le-a dorit pedagogilor multă sănătate, răbdare, inspiraţie şi cât mai multe realizări frumoase.

“Vă mulţumim pentru grija ce o purtaţi generaţiilor tinere. Prin munca nobilă şi deloc uşoară, faceţi cea mai importantă investiţie în viitorul european al Republicii Moldova”, a spus Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a susţinut un discurs la Conferinţa regională de la Chişinău consacrată traficului de fiinţe umane în Europa de Sud-Est Deputaţii PLDM au discutat cu producătorii şi exportatorii de produse agricole