Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Academia Succesului a debutat în Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 15 octombrie, parlamentarul George Mocanu a împărtăşit din experienţa sa tinerilor din Ialoveni, fiind primul speaker în cadrul proiectului Academia Succesului, organizat de tinerii liberal-democraţi din raion. În deschiderea evenimentului au avut un cuvânt de salut deputatul, Anatolie Dimitriu, şi vicepreşedintele raionului Ialoveni, Mihai Braga.

Timp de două ore, George Mocanu a vorbit despre experienţa acumulată pe parcursul facultăţii şi despre activitatea de reprezentare a cetăţenilor în Parlamentul Republicii Moldova.

Deputatul a punctat importanţa dezvoltării personale, a investiţiilor în educaţie şi a oferit răspunsuri la toate întrebările liceenilor. Acesta a îndemnat tinerii să fie proactivi şi să influenţeze deciziile care îi privesc.

Academia Succesului este un proiect al Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care tinerii din raioane pot interacţiona cu personalităţi din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la inaugurarea Centrului de monitorizare şi control în trafic Preşedintele PLDM, Vlad Filat a participat la lansarea celei de a doua ediţii a Academiei Politice