Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Instruire continuă pentru femeile liberal-democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20 octombrie 2013, în incinta Institutului Muncii se va organiza Şcoala politică a Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La instruire vor participa peste 150 de doamne liberal-democrate din regiunea de sud a ţării, care vor învăţa metodici de comunicare politică eficientă, vor face cunoştinţă cu doctrinele politice contemporane, proiectele de dezvoltare la nivel local, managementul eficient al echipelor şi se vor familiariza cu instituţiile din UE şi perspectivele de integrare ale Republicii Moldova în marea familie europeană.

Şcoala politică este organizată în parteneriat cu Fundaţia germana Konrad Adenauer şi are drept scop abilitarea politică a femeilor membre ale PLDM pentru o mai buna participare în procesul decizional local şi naţional.

În calitate de invitaţi speciali vor fi: ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, şi ministrul Educaţiei, Maia Sandu, care vor prezenta agenda de reforme în domeniile de care sunt responsabili.

Organizaţia de Femei a PLDM are stabilite mai multe parteneriate internaţionale cu organizaţii similare şi practică schimburile de experienţă în domenii de leadership şi comunicare politică eficientă.

Sursa: www.pldm.md

Discursul preşedintelui fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, în şedinţa de plen din 17 octombrie Promisiune realizată — drum reparat în satul Pecişte, raionul Rezina