Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Ghenadie Dumanschi a fost reales preşedinte al liberal-democraţilor din sect. Râşcani al capitalei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 13 noiembrie, s-a desfăşurat a VI-a Conferinţă a Organizaţiei Municipale, sector Râşcani, a Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au participat 118 de delegaţi. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, deputatul Ghenadie Ciobanu, preşedintele OT mun. Chişinău, Sergiu Palihovici.

Conform ordinii de zi, delegaţii au audiat raportul de activitate a organizaţiei în perioada 2011–2013, prezentat de preşedintele acesteia, Ghenadie Dumanschi, şi raportul cu privire la activitatea Organizaţiei de Femei a sect. Râşcani. De asemenea, au fost discutate propunerile pentru completarea şi modificarea Programului şi Statutului PLDM, precum şi a fost aleasă conducerea organizaţiei.

Ghenadie Dumanschi a spus că organizaţia pe care o conduce este unită şi consolidată.

“Noi am reuşit să facem ceea ce mulţi credeau imposibil: să creăm câte o organizaţie primară pe lângă fiecare secţie de votare din sectorul Râşcani. Astazi avem 68 de organizaţii primare în sector. Este cert că PLDM reprezintă la ora actuală cea mai importantă, cea mai puternică şi cea mai responsabilă forţă democratică din ţară. De felul cum va reuşi PLDM să implementeze reformele în Republica Moldova depinde în cea mai mare parte felul cum va evolua situaţia social-politică şi economică a ţării în perioada următoare”, a spus Dumanschi.

Cu votul unanim al celor prezenţi, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale, sector Râşcani, a PLDM a fost reales Ghenadie Dumanschi, care a mulţumit membrilor de partid pentru încredere.

Organizaţia Municipală, sector Râşcani, a PLDM numără 655 de membri.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul Valeriu Streleţ participă la reuniunea Dimensiunii parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est