Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a fost gazda primului Forum pe Facebook din R. Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a găzduit în premieră pentru Republica Moldova un forum transmis exclusiv online, pe pagina sa de Facebook. Genericul evenimentului a fost “Forum pentru Europa”, un dialog deschis despre viitorul european al Republicii Moldova.

Liderul PLDM a răspuns la întrebările despre procesul de eurointegrare adresate pe pagina sa de Facebook, e-mail, precum şi din partea publicului prezent în sală: tineri, jurnalişti, bloggeri etc.

Vlad Filat a menţionat că PLDM rămâne fidel perspectivei europene a Republicii Moldova, indiferent pe cât de dificilă va fi această cale. De asemenea, liderul PLDM a explicat care sunt avantajele integrării europene, dar a vorbit şi despre “miturile” eurointegrării.

De asemenea, preşedintele PLDM s-a referit la importanţa Summit-ului de la Vilnius, la perioada ce va urma parafării acordurilor de asociere şi de liber schimb. Vlad Filat a salutat anunţul Comisiei Europene despre recomandarea de a liberaliza regimul de vize pentru moldoveni.

Jurnaliştii şi instituţile de presă sunt invitate să mediatizeze acest eveniment atât online cât şi pe celelalte resurse media. Înregistrarea integrală a forumului este disponibilă pe pagina de Facebook a preşedintelui PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Prin muncă consolidată, Moldova se va dezvolta şi va prospera Alexandru Cimbriciuc a participat la Conferinţa Internaţională “Poliţia — garant al securităţii”