Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Flash mob cu ocazia parafării Acordului de Asociere

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 29 noiembrie, în incinta Academiei de studii Economice din Moldova, Clubul “TLDM-ASEM”, a organizat un flash mob cu ocazia parafării Acordului de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Potrivit coordonatorului Clubului “TLDM-ASEM”, Ana-Maria Cojocaru, la acest eveniment au participat în jur de 150 de persoane, studenţi ai Academiei de Studii Economice din Moldova, şi tineri ce susţin integrarea europeană şi care îşi doresc un viitor prosper şi sigur.

“Pentru Republica Moldova este un moment istoric, Tineretul Liberal Democrat s-a consolidat pentru a lansa în aer baloane galbene şi albastre, ca simbol al Uniunii Europene”, a spus Ana-Maria Cojocaru.

Studenţii au sărbătorit semnarea acestui acord, care pentru toţi înseamnă, libertate, prosperitate, valori şi credinţă.

“Republica Moldova este antrenată într-un proces lung, anevoios, dar necesar. Acum trebuie să dăm dovadă că putem realiza obiectivele şi dorinţele noastre. Prin parafarea Acordului de Asociere la Uniunea Europeană, Republica Moldova obţine o şansă de a se ancora în spaţiul european. Chiar dacă miracolele nu se întâmplă într-o zi şi e nevoie de timp, încercările sunt foarte importante”, a mai spus Ana-Maria Cojocaru.

Studenţii au menţionat că pentru ei ţelul european şi alegerea europeană nu sunt simple cuvinte. Ei salută paşii în vederea creării unui spaţiu unic de democraţie şi cred în importanţa continuării acestui proces.

Sursa: www.pldm.md

Preşedintele PLDM, Vlad Filat: Am demonstrat lumii întregi că putem realiza proiecte mari Vlad Filat: Mă mândresc că sunt cetăţean al Republicii Moldova