Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Mă mândresc că sunt cetăţean al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 noiembrie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a venit cu un mesaj de felicitare către cetăţeni, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, după ce, astăzi, Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere cu UE.

Vlad Filat a spus că evenimentul de astăzi este o mare victorie şi a menţionat că Republica Moldova va face parte din marea familie europeană.

“Astăzi marcăm o victorie obţinută de Republica Moldova. Aici în PMAN, noi începem o nouă cale. Este o zi în care ne bucurăm de victorie, o zi în care ne asumăm o mare responsabilitate pentru destinul nostru, pentru destinul copiilor noştri. Prin unitate noi vom reuşi. Exprim cuvinte de recunoştinţă tuturor celor care au muncit pentru ca RM în toată lumea să se bucure de o imagine foarte pozitivă şi o perspectivă clară. Eu mă mândresc că sunt cetăţean al Republicii Moldova. Eu cred că vom reuşi să facem parte din marea familie europeană, prin multă muncă, dar şi prin responsabilitatea care ne aparţine”, a spus Vlad Filat.

Şi premierul, prim-vicepreşedintele PLDM, Iurie Leancă a venit cu un mesaj de felicitare către cetăţeni.

“Astăzi am asigurat drumul Republicii Moldova spre Uniunea Europeană. Moldova a devenit şi mai cunoscută lumii şi mă bucur că prilejul prin care ne-am făcut remarcaţi, de această dată, a fost unul sută la sută pozitiv. Ne-am făcut remarcaţi prin faptul că nu am ezitat, că ne-am onorat promisiunile şi am arătat cu maximă claritate unde ne îndreptăm. Ne îndreptăm spre un trai mai bun pentru toţi, spre construcţia unei societăţi în care lumea să se simtă respectată şi în care să vrea să îşi vadă copiii şi nepoţii să crească”, a spus Iurie Leancă.

PLDM menţionează că Republica Moldova a parafat, astăzi, la Vilnius, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Pe Acordul de Asociere cu UE şi-au pus semnătura premierul Iurie Leancă, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, şi Comisarul european al Comerţului, Karel De Gucht.

Sursa: www.pldm.md

Flash mob cu ocazia parafării Acordului de Asociere Membrii Clubului liceenilor TLDM s-au întrunit în şedinţă de evaluare