Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii Clubului liceenilor TLDM s-au întrunit în şedinţă de evaluare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 29 noiembrie, a avut loc şedinţa de evaluare a Clubului liceenilor TLDM Youth 2.0. Invitaţi la şedinţă au fost preşedintele TLDM, Andrei Spânu şi deputatul PLDM, George Mocanu. La eveniment au participat 60 de liceeni.

La începutul întâlnirii, Diana Stoicescu, coordonator departament de resurse umane, a prezentat raportul de activitate a clubului. Pe parcursul ultimilor 3 luni, liceenii TLDM s-au întâlnit în Clubul de Dezbateri, au participat la traininguri de instruire, au fost implicaţi în mobilizarea la mitingul Pro Europa şi au organizat activităţi de consolidare a echipei.

În discursul de salut, deputatul George Mocanu a vorbit despre necesitatea integrării în Uniunea Europeană şi depre avantajele ce urmează să le avem de pe urma parafării acordului de la Vilnius. “Parafarea Acordului de Asociere oferă posibilitatea de a exporta produsele noastre fără taxe în Uniunea Europeană. De asemenea, apropierea de UE va însemna pentru cetăţenii Moldovei şi posibilitatea de a călători fără vize în statele europene”, a spus George Mocanu.

Preşedintele TLDM, Andrei Spânu, a vorbit despre implicarea tinerilor în viaţa politică. “Am conceput Clubul liceenilor TLDM Youth 2.0 pentru a oferi oportunităţi de implicare de la cea mai mică vârstă. Vă îndemn să nu fiţi doar observatori în cadrul clubului, asumaţi-vă responsabilităţi şi participaţi activ. Platforma PLDM vă va oferi şanse unice de a reuşi şi de a vă dezvolta”, a menţionat Andrei Spânu.

La final, cei mai activi membri ai clubului au primit insignele TLDM Youth Club 2.0, iar membrii care au împlinit vârsta de 18 ani au primit carnetul de membru de partid.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Mă mândresc că sunt cetăţean al Republicii Moldova O nouă sesiune a Şcolii Politice pentru doamnele liberal-democrate