Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

O nouă sesiune a Şcolii Politice pentru doamnele liberal-democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 30 noiembrie, în Bălţi, s-a desfăşurat o nouă sesiune a Şcolii Politice a Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La instruire au fost prezente peste 60 de doamne liberal-democrate din Bălţi, Sângerei, Faleşti şi Drochia. De asemenea, la eveniment au mai participat preşedintele OT Bălţi, Marin Boboc, preşedinta OF din Bălţi a PLDM, Elena Covaliuc, membra Biroului Politic al PLDM, Lucia Spoială, şi secretarul politic al OF a PLDM, Nighina Azizov.

În debutul şcolii, vicepreşedinta OF a PLDM, Liliana Bolocan, a felicitat asistenţa cu ocazia parafării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana şi le-a îndemnat să înveţe cât mai multe lucruri noi în cadrul atelierelor de profil.

Femeile liberal-democrate au beneficiat de instruiri în domeniul doctrinelor politice şi lucrului în echipă şi leadership.

Expert în doctrine politice, Mihai Cernencu a prezentat doamnelor principalele doctrine clasice în Europa şi a făcut diferenţele între doctrina conservatoare şi cea socialistă.

Daniela Munca-Aftenev a făcut o prezentare despre regulile de bază a existenţei unei echipe eficiente, despre repartizarea rolurilor şi delegarea responsabilităţilor.

Şcoala politică a Organizaţiei de Femei a PLDM este organizată în parteneriat cu fundaţia germană Konrad Adenauer şi va continua şi în anul 2014.

La moment, peste 450 de femei liberal-democrate au fost instruite în cadrul Şcolii Politice, iar experienţele acumulate vor fi replicate la nivel local.

Sursa: www.pldm.md

Membrii Clubului liceenilor TLDM s-au întrunit în şedinţă de evaluare A fost inaugurată Şcoala Organizatorului de Partid