Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

A fost inaugurată Şcoala Organizatorului de Partid

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 29 noiembrie 2013 a avut loc deschiderea oficială a Şcolii Organizatorului de Partid (ŞOP), proiect organizat de PLDM cu susţinerea NDI. Participanţii Şcolii au fost salutaţi de Liliana Palihovici, vicepreşedintele PLDM.

ŞOP a fost iniţiată în iunie 2013, prin constituirea Board-ului Şcolii, care a desfăşurat o campanie de recrutare şi selectare a participanţilor pe trei etape: aplicarea prin intermediul unui formular on-line, examen scris şi interviu individual. Săptămâna trecută a finalizat cea de-a treia etapă, cu selectarea a 10 participanţi, membri ai PLDM, pentru promoţia 2014.

Instruirea ŞOP va avea câteva secţiuni:

La dispoziţia participanţilor vor fi puse Cursul complet de instruire ŞOP, precum şi mentoring, materiale şi suporturi de curs.

La absolvirea şcolii, beneficiarii vor susţine o examinare intermediară şi una finală, iar în urma implementării a peste 20 de exerciţii practice (în organizaţiile primare din care fac parte), participanţii vor dezvolta un set complex de competenţe în organizarea de partid.

Formatorii ŞOP fac parte din sistemul instituţional al NDI.

Conducerea PLDM speră ca această promoţie să pună bazele unei tradiţii de instruire formală şi practică a organizatorilor de partid în Moldova. Experienţa de parteneriat NDI/PLDM este o primă încercare în acest sens.

Sursa: www.pldm.md

O nouă sesiune a Şcolii Politice pentru doamnele liberal-democrate Tinerii din Criuleni au lansat Campania “Daruieşte un zâmbet!”