Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii din Criuleni au lansat Campania “Daruieşte un zâmbet!”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Dăruieşte un zâmbet. Tu faci CRĂCIUNUL! Cu acest titlu, tinerii liberal democraţi din raionul Criuleni au dat start unei Campanii umanitare, prin care îşi propun să colecteze hăinuţe, jucării, rechizite, alte obiecte foarte necesare pentru copiii din familiile social vulnerabile.

Această campanie se realizează cu implicarea activă a Organizaţiei Teritoriale Criuleni a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Puncte de colectare a donaţiilor vor fi deschise în fiecare localitate din raion.

Alături de tineri în lansarea campaniei au fost preşedintele Organizaţiei Teritoriale Criuleni a PLDM, Ghenadie Cazacu, si deputatul Elena Frumosu.

Tinerii liberal democraţi din Criuleni fac apel la solidaritate şi speră că în această campanie se vor implica mai mulţi oameni de bună credinţă, pentru a aduce clipe de bucurie în timpul sărbătorilor de iarnă şi celor mai trişti.

Pentru doritorii de a-i ajuta pe copiii din familiile social-vulnerabile: punctul de colectare a donaţiilor este deschis la sediul PLDM Criuleni (str. 31 august, 153).

Sursa: www.pldm.md

A fost inaugurată Şcoala Organizatorului de Partid Vlad Filat — în vizită de lucru în raionul Ştefan Vodă