Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Preşedintele PLDM, Vlad Filat a participat la transmiterea unui lot de utilaj sportiv USEFS

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 decembrie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 3 decembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la transmiterea Universităţii de Stat de Educaţie Fizica şi Sport a unei donaţii ce conţine 7 tatami, 200 kimono, 8 plasme TV pentru competiţii şi 4 laptopuri. La eveniment a participat ambasadorul Japoniei, Toichi Sakata.

Liderul PLDM, Vlad Filat, care este şi preşedintele onorific al Federaţiei de Judo din Republica Moldova, a urat succes sportivilor şi i-a îndemnat să muncească asiduu pentru a obţine cât mai multe victorii.

“Acest echipament vine să contribuie la asigurarea condiţiilor necesare pentru ca să ajutăm tinerii să performeze în arta sportului. Daca e să vorbim de judo, pot spune că avem tineri care au toate calităţile necesare şi, în urma unei pregătiri pe măsură, pot sa demonstreze performanţe nu doar la nivel naţional, dar şi internaţional”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a mulţumit Guvernului Japoniei pentru suportul financiar constant oferit Republicii Moldova. “Este vorba de ajutor cifrat la zeci de milioane de dolari pentru ca cele mai importante domenii să fie performante. Prin acest ajutor vom deveni o ţară modernă”, a spus Vlad Filat.

Ambasadorul Japoniei, Toichi Sakata, a urat succes studenţilor şi şi-a exprimat speranţa că noul echipament va servi la atingerea unor rezultate sportive frumoase.

La rândul său, rectorul USEFS, Veaceslav Manolache, a mulţumit pentru donaţia făcută, menţionând că utilajul va contribui esenţial la dezvoltarea şi educarea tinerei generaţii de sportivi, dar şi la pregătirea cadrelor performante.

La USEFS îşi fac studiile circa trei mii de studenţi.

Sursa: www.pldm.md

Iurie Leancă şi Vlad Filat — cei mai influenţi politicieni Vlad Filat a participat la întrevederea cu John Kerry