Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Sunt sigur că Brigada “Fulger” va face faţă oricărei provocări

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la festivitatea dedicată aniversării a XXII-a de la formarea Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger”. La eveniment au mai fost prezenţi ministrul de Interne, Dorin Recean, preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a mulţumit în calitate de cetăţean pentru slujba grea pe care o duc colaboratorii brigăzii, dar şi pentru sentimentul de linişte pe care îl oferă cetăţenilor Republicii Moldova.

“Sunt sigur că poliţia din Republica Moldova, în general, şi brigada în care vă duceţi serviciul va fi una care va face faţă oricărei provocări şi va asigura respectarea legii în ţara noastră. Vă doresc pentru perioadă de viitor să fiţi sănătoşi şi să fie totul bine în viaţa şi familiile voastră”, a spus liderul PLDM.

Cu prilejul aniversării, Vlad Filat a donat Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială 15 calculatoare şi o tablă interactivă.

Ministrul de Interne, Dorin Recean a felicitat poliţiştii cu ocazia aniversării a 22 de la creare.

“Voi sunteţi poliţia de elită a Republicii Moldova, sunteţi printre acei care vă asumaţi riscurile cele mai mari, atunci când vine vorba despre apărarea patriei, când este vorba de reţinerea celor mai temuţi criminali. Dincolo de toate acestea, avem împreună o responsabilitate foarte importantă, să păstrăm memoria celor care au căzut, să avem grijă de familiile lor, să fim un exemplu pentru celelalte subdiviziuni ale Ministerului de Interne, să fim un exemplu pentru generaţia tânără”, a spus Dorin Recean.

În cadrul evenimentului, colaboratorii Brigăzii de Poliţie cu destinaţie specială Fulger au efectuat o demonstraţie a tehnicii din dotare, exerciţii şi aplicaţii tactice de reţinere a grupurilor criminale.

După partea festivă, Vlad Filat şi Dorin Recean au depus flori la Monumentul eroilor cazuţi la datorie şi la Placa comemorativă a colaboratorilor căzuţi la datorie.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici: Voluntariatul face parte din dezvoltarea personală şi progresul unei ţări Liderul PLDM, Vlad Filat l-a vizitat pe actorul Mihai Volontir