Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderii organizaţiilor europene de tineret au semnat Pactul Responsabilităţii Naţionale pentru o Moldovă Europeană

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 6 decembrie, la Bruxelles, liderii organizaţiilor de tineret ale Partidului Popular European au semnat Pactul de responsabilitate pentru o Moldovă Europeană. Semnarea pactului a avut loc la standul TLDM în cadrul expoziţiei proiectelor politice ale organizaţiilor de tineret.

Tinerii care au semnat pactul au menţionat susţinerea pentru calea europeană a Republicii Moldova şi au felicitat PLDM pentru parafarea Acordului de Asociere între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

“Un lucru important pe care l-a făcut Partidul Liberal Democrat din Moldova a fost nu doar să aducă Uniunea Europeană pe agenda Republicii Moldova, dar şi Republica Moldova pe agenda politică a Uniunii Europene. Ca şi organizaţie de tineret, facem acelaşi lucru, promovând în rândul politicienilor de mâine ai Uniunii Europene ideea integrării Moldovei în Uniunea Europeană.”, a menţionat Mihaela Spătaru, vicepreşedinta în exerciţiu a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Evenimentul a avut loc în contextul zilelor de campanie ale YEPP, desfăşurate în Bruxelles, Belgia, în perioada 5–6 decembrie.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la deschiderea Departamentului Medicină Nucleară Vlad Filat s-a întâlnit cu Vitalii Kliciko şi Mihail Saakashvili