Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM s-a întâlnit cu Pirkka Tapiola

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a avut azi o întrevedere, la sediul partidului, cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola.

Oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la situaţia social-politică internă, stadiul actual al relaţiilor Republicii Moldova cu UE şi impulsionarea procesului de reforme menite să apropie ţara noastră de Uniunea Europeană.

Şeful Delegaţiei UE a subliniat progresele importante pe care le-a făcut Chişinăul în realizarea Planului de Acţiuni privind liberalizarea regimului de vize şi şi-a exprimat speranţa că, în cel mai scurt timp, Parlamentul European va lua această decizie istorică pentru Republica Moldova. În context, Pirkka Tapiola a reiterat faptul că UE va sprijini în continuare aspiraţiile europene ale Republicii Moldova.

Vlad Filat a mulţumit oficialului european pentru susţinere şi l-a asigurat că reformele menite să ralieze ţara noastră la standardele şi valorile UE vor continua, astfel ca obiectivul de integrare a Republicii Moldova în spaţiul comunitar să devină realitate.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a promovat două iniţiative legislative în beneficiul copiilor şi al femeilor Vlad Filat a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova