Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 15 ianuarie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, William Henry Moser.

Cei doi oficiali au abordat mai multe subiecte de actualitate internă şi externă, au discutat despre relaţiile moldo-americane, precum şi despre ultimele evoluţii în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Liderul PLDM, Vlad Filat, i-a mulţumit ambasadorului pentru susţinere şi a precizat că, pe parcursul ultimilor ani, relaţiile dintre Moldova şi SUA au cunoscut o aprofundare fără precedent.

Diplomatul american a dat asigurări că SUA vor oferi în continuare sprijin pentru modernizarea Republicii Moldova. William H.Moser s-a referit, în mod special, la proiectele demarate în Moldova cu suportul SUA.

Preşedintele PLDM a menţionat că anul 2014 este unul crucial pentru Republica Moldova şi viitorul european al ţării.

“Avem tot suportul partenerilor de dezvoltare pentru a transpune în viaţă visul nostru european. Sunt optimist la toate capitolele. Cu multă muncă şi insistenţă, sunt sigur că Republica Moldova va deveni un stat modern şi european”, a menţionat Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Liderul PLDM s-a întâlnit cu Pirkka Tapiola Omagiu lui Mihai Eminescu