Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mulţi ani pentru Primul preşedinte al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În ziua în care primul Preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, împlineşte 74 de ani, liderul PLDM, Vlad Filat, i-a făcut o vizită — surpriză la domiciliu pentru a-i transmite felicitări şi urări de sănătate.

Vlad Filat a ţinut să-i mulţumească primului preşedinte pentru contribuţia sa la edificarea statului independent — Republica Moldova.

“Aţi dat dovadă întotdeauna de calm şi maturitate politică, calităţi ce au impulsionat Republica Moldova pe drumul democraţiei. Îmi exprim ataşamentul pentru valorile pe care le-aţi promovat de-a lungul vieţii. De câte ori a fost nevoie, am apelat la sfaturile Dumneavoastră şi mă bucur că aţi fost mereu alături şi ne-aţi susţinut în aspiraţiile noastre europene! Vă doresc multă sănătate, împliniri şi o viaţă fericită alături de cei dragi”, a spus Vlad Filat.

La rândul său, primul Preşedinte al Republicii Moldova i-a mulţumit lui Vlad Filat pentru urările de bine şi i-a dorit mult succes în activitatea politică.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la deschiderea sălii de Judo la Centrul Sportiv din Costeşti Vlad Filat l-a vizitat pe Gheorghe Urschi