Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat l-a vizitat pe Gheorghe Urschi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 ianuarie 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 18 ianuarie, actorul, regizorul, prozatorul, dramaturgul şi umoristul Gheorghe Urschi împlineşte 66 de ani. Cu această ocazie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, şi deputatul Chiril Luchinschi l-au vizitat la domiciliu pe Gheorghe Urschi şi i-au urat multă sănătate şi însănătoşire grabnică.

“Am venit la un vechi prieten şi mă bucur că are parte de o asemenea sărbătoare astăzi. Pe mine foarte mult mă impresionează că acest om, dincolo de harul cu care l-a înzestrat bunul Dumnezeu, are o enormă putere de luptă şi oferă exemple pentru alţii: să preţuim viaţa şi să o trăim din plin. Este ceva incredibil. Este un om deosebit”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a discutat şi a glumit cu Gheorghe Urschi, l-a îndemnat să lupte în continuare cu aceeaşi tărie de caracter pentru a se vindeca totalmente. La fel, le-a dorit multă sănătate şi celor două fiice ale lui Gheorghe Urschi care au grijă de tatăl lor.

“Împreună cu tatăl vostru aţi făcut faţă unor situaţii foarte critice, aţi rezistat şi aţi învins. Sunteţi extraordinare. Vă doresc în continuare multă putere de a merge mai departe”, a spus Vlad Filat.

Fetele maestrului au mulţumit lui Vlad Filat pentru atenţia acordată tatălui lor.

Sursa: www.pldm.md

Mulţi ani pentru Primul preşedinte al Republicii Moldova PLDM l-a omagiat pe regretatul Grigore Vieru