Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Curs de instruire pentru asistenţii deputaţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 1 noiembrie 2013 şi 13 februarie 2014, la sediul central al PLDM s-a desfăşurat un curs de instruire cu tematica “Consilierea parlamentară”. Instruirea a cuprins trei module ce vizează dezvoltarea abilităţilor în domeniul tehnicii legislative, elaborării documentelor juridice şi promovării imaginii deputaţilor. De instruire a beneficiat un grup de 25 de asistenţi şi consilieri ai deputaţilor PLDM.

Modulele I şi II ale instruirii au fost oferite de către formatorul Şcolii de partid, Mihai Malaşevschi, consilier în cabinetul preşedintelui fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ. Modulul III — promovarea imaginii parlamentarilor — a fost oferit de către Cristian Saulea consultant în marketing politic.

Obiectivul general al cursului a ţinut de consolidarea abilităţilor tehnice ale membrilor corpului de asistenţi şi consilieri ai parlamentarilor în elaborarea proiectelor de acte legislative, actelor juridico-politice şi promovarea imaginii deputaţilor.

Ca rezultat al instruirii, în cadrul grupurilor de lucru, au fost elaborate câteva proiecte legislative care vor fi prezentate deputaţilor PLDM pentru dezbatere şi o eventuală înregistrare în Parlament, dacă acestea vor fi găsite oportune.

În final, participanţilor li s-au înmânat diplome de absolvire a cursului de instruire în domeniul consilierii parlamentare.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a adus un omagiu poetului Grigore Vieru Spectacol de caritate organizat de AMFLD