Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Spectacol de caritate organizat de AMFLD

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 11 februarie, la Filarmonica Naţională “Serghei Luchevici” a avut loc un Concert de binefacere, organizat de Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Liberal Democraţi (AMFLD) din mun. Chişinău cu genericul “Artiştii şi medicii împotriva Diabetului”.

Spectacolul de caritate a avut drept scop colectarea de fonduri pentru maestrul în artă, Anatol Gherman, care suferă de diabet zaharat în stadiu avansat şi necesită o intervenţie chirurgicală.

Ideea acestui eveniment i-a inspirat pe colegii de breaslă a maestrului, care au evoluat pe scena filarmonicii: Ana Barbu, Ion Suruceanu, Carolina Prepeliţa, Alexandru Lozanciuc, Vitalie Dani, Ion Paladi, Anişoara Puică, Aura, Anatol Mârzenco, Gheorghe Ţopa, Radu Dolgan, Alexandru Vdovicenco. Au fost prezenţi la eveniment secretarul general adjunct al Guvernului, Sergiu Palihovici, preşedintele OT Chişinău a PLDM, medicul-şef de Stat al Centrului de Sănătate Publică al municipiului Chişinău, Luminiţa Suveică, preşedintele Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor Liberal Democraţi din mun. Chişinau.

“Această acţiune este una valoroasă nu doar prin faptul că artiştii urcă pe scenă împreună cu medicii, ci pentru că astfel pot fi ajutaţi cei care suferă, care au nevoie de sprijinul şi ajutorul nostru. Munca în acest sens va continua şi asemenea acţiuni vor deveni tradiţionale pentru că doar împreună îi vom putea ajuta pe cei care au nevoie de susţinerea noatsră”, a subliniat Luminiţa Suveică.

Preşedintele OT Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici, a exprimat gratitudine celor care au organizat şi au reuşit să ajungă la acest concert, dorindu-i maestrului Anatol Gherman multă sănătate. “Cea mai mare satisfacţie o ai atunci când faci un bine”, a spus Palihovici.

Protagonistul evenimentului, Anatol Gherman a mulţumit pentru acest spectacol extraordinar artiştilor, medicilor şi publicului. A promis să mai facă muzică de calitate pentru oameni, iar la primăvară să fie prezent la antrenamente pe stadionul “Dinamo”. “Nu mă las bătut”, a promis maestrul.

Sursa: www.pldm.md

Curs de instruire pentru asistenţii deputaţilor Solidarizare cu Apelul PLDM