Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Solidarizare cu Apelul PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Administraţiile publice locale se solidarizează masiv cu Apelul Partidului Liberal Democrat din Moldova, lansat de preşedintele, Vlad Filat, la 5 februarie curent.

Astăzi, s-au alăturat iniţiativei PLDM de a semna declaraţii în susţinerea cursului european de dezvoltare a Republicii Moldova şi de combatere a oricăror manifestări de dezbinare a societăţii aleşii locali din satul Abaclia, raionul Basarabeasca; satele Bălăşeşti, Pepeni, Bilicenii Vechi, Ciuciuleni, Prepeliţa şi Heciul Nou din raionul Sângerei; satele Cucoara din Cahul şi Sociteni din Ialoveni; din localităţile Arioneşti, Corbu şi Briceni, raionul Donduşeni; din Bulboaca, Tabani, Criva şi Teţcani, raionul Briceni; satele Albinetul Vechi, Mărăndeni şi Taxobeni, raionul Făleşti, precum şi Horodişte din raionul Rezina. De asemenea, au subscris apelului 21 de consilii locale din raionul Drochia şi 5 din raionul Căuşeni.

Astfel, până azi au parvenit informaţii despre semnarea unor astfel declaraţii din peste 100 de consilii locale de nivelul şi doi.

În temeiul împuternicirilor cu care au fost abilitaţi şi exprimând năzuinţa membrilor comunităţilor pe care le reprezintă, aleşii locali au semnat în susţinerea democraţiei, a statului unitar, bazat pe principii, valori şi standarde europene. Doar în asemenea condiţii poate fi asigurată siguranţa şi bunăstarea cetăţenilor, susţin semnatarii.

La fel, consilierii au condamnat acţiunile de destabilizare a situaţiei în Republica Moldova şi de propagare a separatismului.

Sursa: www.pldm.md

Spectacol de caritate organizat de AMFLD TLDM efectuează o vizită de informare pe Euromaidan