Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Preşedintele PLDM a participat la deschiderea festivalului raional “Mărţişor 2014”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de întâi martie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la deschiderea oficială a primei ediţii a festivalului raional Ialoveni “Mărţişor 2014”, care a avut loc în incinta Casei de Cultură din satul Horeşti.

La festivalul patronat de Direcţia cultură a Consiliului raional au mai fost prezenţi preşedintele raionului Ialoveni, Lilian Popescu, deputatul PLDM, Anatolie Dimitriu, primarul satului Horeşti, Petru Cigoreanu, dar şi peste 500 de locuitori ai satului Horeşti.

Vlad Filat a felicitat gazdele pentru organizarea festivalului şi şi-a exprimat speranţa că la anul viitor ştafeta va fi preluată de altă localitate din raion. “Organizarea acestor acţiuni culturale sunt foarte binevenite şi sunt sigur că acest festival va aduce veselie şi bucurie tuturor celor prezenţi”, a spus Vlad Filat.

Liderul liberal-democrat le-a urat tuturor o primăvară frumoasă, plină de speranţă şi realizări.

După deschiderea oficială, atmosfera a fost întreţinută de ansamblurile folclorice “Izvoraş” şi “Geto-Dacii”, ansamblul de dans popular “Firicel de Busuioc” şi orchestra de muzică şi dans popular “Porumbiţa”.

Sursa: www.pldm.md

Echipa din Bardar a obţinut Cupa PLDM Ialoveni la volei PLDM a participat la comemorarea victimelor conflictului armat de pe Nistru