Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Ştefan Creangă este şeful staff-ului electoral al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Şeful staff-ului electoral al Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost ales Ştefan Creangă.

În cadrul unui interviu oferit pentru publicaţia periodică Buletinul informativ “STEJARUL”, şeful staff-ului electoral a menţionat că propunerea i-a fost făcută de liderul PLDM, Vlad Filat, după şedinţa Consiliului Politic Naţional, la care s-a luat decizia de a institui staff-ul electoral al partidului. Creangă a recunoscut că a reflectat timp de două săptămâni, timp în care a făcut primele schiţe pentru conceptul campaniei electorale. Candidatura sa a fost votată în unanimitate de către membrii Biroului Permanent Central al PLDM.

De jumătate de lună, de când a acceptat să conducă staff-ul electoral al PLDM, Ştefan Creangă şi-a modificat programul zilei astfel încât dis de dimineaţă vine la partid pentru a se întâlni cu echipa, apoi urmează ziua de muncă propriu-zisă la Ministerul Finanţelor, unde ocupă funcţia de viceministru. Noul şef al staff-ului afirmă că este un manager bun al timpului său şi de aceea reuşeşte să le facă pe toate.

“Avem de analizat multe lucruri. Trebuie să anticipăm orice risc care ar putea apărea în timpul campaniei pentru a fi pregătiţi să-i facem faţă. Vă asigur că vom avea o campanie energică, cu multă implicare, diferită de cele pe care le-am avut până acum”, a spus Ştefan Creangă.

Interviul integral cu şeful staff-ului electoral al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Ştefan Creangă, îl puteţi citi în ediţia de azi, 5 martie, a publicaţiei periodice Buletinul informativ “Stejarul”.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia PLDM cu privire la situaţia din Ucraina Vlad Filat: Vinurile trebuiesc apreciate după gust şi calitate, nu după gustul politic