Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

AMF Chişinău a PLDM a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor (AMF) din municipiul Chişinău a PLDM a anticipat Ziua Internaţională a Femeii invitând doamnele angajate în domeniul ocrotirii sănătăţii la un spectacol extraordinar, desfăşurat în incinta Centrului de cultură şi artă “Ginta Latină”.

Peste 450 de doamne şi domnişoare, membre şi simpatizante ale AMF, au fost invitate la spectacolul muzical “Carambola”, în cadrul căruia au evoluat Nely Ciobanu, Vitalie Dani, Anişoara Puică, “Enigma romilor”, actorii Teatrului “Ginta Latină”.

Cuvinte de felicitare şi apreciere cu ocazia sărbătorii, au rostit preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, şi preşedintele AMF Chişinău, Luminiţa Suveică.

Toate invitatele au primit în dar mărţişoare, iar preşedintele OT Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici, le-a adresat cele mai frumoase urări de sănătate şi împlinire sufletească, mulţumindu-le pentru implicare, dăruire şi dedicaţie.

Femeile din Pecişte, raionul Rezina, au avut parte de surprize

Pe data de 6 martie, primarul localităţii Pecişte din raionul Rezina, Tudor Bivol, a organizat un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Femeii. În cadrul concertului, atmosfera a fost întreţinută de copiii de la grădiniţa, precum şi ansamblul etno-folcloric din localitate.

Cu un mesaj de felicitare pentru femei a venit vicepreşedintele Organizaţiei Teritoriale Rezina a PLDM, Livia Scutaru, care a adresat cele mai sincere felicitări cu prilejul celei mai frumoase sărbători a primăverii — 8 martie.

Tudor Bivol a mulţumit femeilor pentru efortul pe care îl depun la serviciu, dar şi în familie pentru a păstra armonia, buna înţelegere şi stabilitatea.

“Vă doresc primăvară în suflet, linişte şi căldură în familie, noi realizări şi împliniri în tot ceea ce faceţi. Vă mulţumesc pentru optimismul, echilibrul şi bunătatea de care daţi dovadă zi de zi”, a spus primarul.

În semn de înaltă preţuire şi gratitudine, Tudor Bivol şi Livia Scutaru, le-au înmânat doamnelor prezente flori.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Vinurile trebuiesc apreciate după gust şi calitate, nu după gustul politic Femeile liberal-democrate din Făleşti au discutat despre avantajele integrării RM în UE