Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM învaţă din experienţa organizaţiilor de tineret ale partidelor politice din Germania

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Luni, 10 martie, tinerii liberal-democraţi s-au întâlnit cu cel mai tânăr membru al biroului federal al Uniunii Creştin-Democrate din Germania (CDU), Younes Ouaqasse. În cadrul acestei întâlniri, tinerii au discutat despre situaţia politică din Europa, structura CDU şi a Junge Union — Organizaţia de Tineret a CDU, dar şi despre valorile creştin-democrate şi rolul valorilor într-un partid politic.

Younes Ouaqasse a transmis un mesaj de salut din partea cancelarului german şi preşedintelui CDU, Angela Merkel.

“Acest eveniment se desfăşoară în contextul unei foarte bune relaţii între organizaţiile de tineret ale CDU şi PLDM, Junge Union fiind unul dintre cei mai importanţi parteneri internaţionali pe care îi avem”, a menţionat Andrei Spînu, preşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

La eveniment a participat directorul Fundaţiei Konrad Adenauer pentru România şi Republica Moldova, Sven Irmer, preşedinţi ai organizaţiilor teritoriale de tineret, membri ai Consiliului Politic Naţional TLDM.

Această întâlnire s-a desfăşurat cu suportul Fundaţiei Konrad Adenauer. Amintim că, anul trecut, Chişinăul a fost vizitat de membrii biroului federal al Junge Union, dar şi de un grup de tineri deputaţi ai aceluiaşi partid.

Sursa: www.pldm.md

În premieră, în satul Ruseştii Vechi a fost inaugurată o gradiniţă TLDM a început programul de instruire pentru membrii noi