Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a început programul de instruire pentru membrii noi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 11 martie, TLDM a început programul de instruire pentru noii membri. În cadrul programului, tinerii vor beneficia de sesiuni de informare despre Partidul Liberal Democrat din Moldova, despre Organizaţia de Tineret a PLDM, dar şi trening-uri de dezvoltare personală.

La prima sesiune, participanţii au făcut cunoştinţă cu istoria, activităţile şi structura partidului şi a TLDM. De asemenea, tinerii au discutat despre modul în care se comportă o persoană activă şi implicată.

“Am conceput acest program în aşa mod încât să integrăm cât mai bine noii membri în cadrul partidului şi a organizaţiei de tineret. Ne dorim ca tinerii să cunoască istoria noastră, dar şi să-şi dezvolte abilităţile necesare pentru a reuşi în politică”, a declarat Veaceslav Nicic, coordonator club universitar şi trainer.

Seminarele de instruire a membrilor noi au loc în fiecare săptămână şi fac parte din programul de dezvoltare a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

TLDM învaţă din experienţa organizaţiilor de tineret ale partidelor politice din Germania Vlad Filat: Avem nevoie de o propagandă pro-europeană