Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Împreună cu femeile din Hânceşti pentru o Moldovă Europeană

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

150 de femei din raionul Hânceşti au participat la un eveniment consacrat Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie, această reuniune oferind oportunitatea unui dialog deschis cu vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, despre beneficiile integrării europene pentru cetăţenii ţării, inclusiv pentru femei şi copii.

Acţiunea de la Hânceşti s-a desfăşurat în contextul iniţiativei lansate de Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, iar la eveniment au participat, alături de Liliana Palihovici, preşedintele raionului Hânceşti, Grigore Cobzac, preşedinta Organizaţiei de Femei Hânceşti, Vera Patraşcu, precum şi doamne primari sau consilieri raionali.

Dialogul Lilianei Palihovici cu femeile de la Hânceşti s-a axat pe etapele ulterioare votării de către Parlamentul European, la 27 februarie 2014, a regimului fără vize pentru Republica Moldova şi beneficiile pentru cetăţenii moldoveni deţinători ai paşapoartelor biometrice, dar pe avantajele semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Seria dialogurilor cu genericul “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, iniţiată de OF PLDM, a debutat miercuri, la 5 martie 2014, în sectorul Râşcani al oraşului Chişinău, cu o masă rotundă la care a participat viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iulian Groza.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită de lucru în or. Comrat şi satul Etulia Liliana Palihovici a apreciat efortul CoE în susţinerea dezvoltării democratice a Republicii Moldova