Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Femeile din Criuleni s-au angajat să promoveze opţiune pro-europeană

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 15 martie, în comuna Boşcana, raionul Criuleni, a avut loc Masa Rotundă cu genericul “Femeile PLDM, Împreună pentru o Moldovă europeană”. Evenimentul a fost organizat de OF Criuleni a PLDM.

La eveniment au fost prezenţi preşedinta OF Criuleni, deputatul Elena Frumosu, vicepreşedintele PLDM, Octavian Grama.

Cele 80 de femei participante la eveniment şi-au expus ferm opţiunea pentru vectorul european al ţării noastre. Discuţiile au scos în evidenţă dorinţa femeilor de a se implica în activităţile de partid şi în cele comunitare. Împreună cu femeile din PLDM şi-au exprimat susţinerea pentru vectorul european şi reprezentanţii autorităţilor locale, funcţionari publici, persoane cu demnitate publică.

Surpriza întrunirii a fost evoluarea ansamblului de dansuri moderne ALIVERA din localitate.

Campania “Împreună pentru o Moldovă Europeană” a ajuns şi la Călăraşi

Pe 15 martie, circa 200 de femei din raionul Călăraşi au participat la un eveniment consacrat Zilei Internaţionale a Femeii, această reuniune oferind oportunitatea unui dialog deschis cu viceministrul Afacerilor Externe şi Integării Europene, Iulian Groza, care a vorbit despre beneficiile integrării europene pentru cetăţenii ţării, inclusiv pentru femei şi copii.

Acţiunea de la Călăraşi s-a desfăşurat în contextul iniţiativei lansate de Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, iar la eveniment au mai participat vicepreşedintele raionului Călăraşi, Victor Chicu, preşedinta Organizaţiei de Femei Călăraşi, Larisa Croitoru, precum şi primari şi consilieri PLDM.

Dialogul s-a axat pe etapele ulterioare votării de către Parlamentul European, la 27 februarie 2014 şi a votului acordat de Consiliul Uniunii Europene regimului fără vize pentru cetăţenii Republica Moldova, dar pe avantajele semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Decizia Consiliului UE de anulare a vizelor este una salutară Masa rotundă a Organizaţiei Teritoriale Botanica a Partidului Liberal Democrat din Moldova, cu genericul: “Împreună pentru o Moldovă europeană”