Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii din Floreşti şi Anenii Noi au participat la programul Tinerii Guvernează

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 21 martie, peste 30 de tineri din raioanele Floreşti şi Anenii Noi au participat la programul Tinerii Guvernează. În cadrul programului, participanţii au vizitat parlamentul şi guvernul Republicii Moldova. De asemenea, tinerii s-au întâlnit cu deputaţii PLDM, Iurie Ţap şi George Mocanu, şi preşedintele TLDM, Spînu Andrei.

Pe parcursul vizitei în parlament, participanţii au vizitat clădirea renovată şi au participat la şedinţa în plen. “Acest program este foarte important pentru tineri. În felul acesta, ei interacţionează cu instituţiile statului şi au posibilitatea de a cunoaşte din interior activitatea acestora”, a menţionat George Mocanu.

La Guvern, tinerii au avut o discuţie cu reprezentanţii Biroului pentru Relaţii cu Diaspora. În cadrul întâlnirii, s-a vorbit despre proiectele implementate de către birou pentru cetăţenii din diasporă şi despre oportunităţile pe care la au tinerii, cetăţeni ai Republicii Moldova, din diasporă.

Programul Tinerii Guvernează este un proiect al Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

La Şoldăneşti a avut loc masa rotundă “Împreună pentru o Moldovă Europeană” Femeile liberal-democrate de la Bălţi sunt pentru o Moldovă europeană