Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Femeile liberal-democrate de la Bălţi sunt pentru o Moldovă europeană

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La masa rotundă cu genericul “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, desfăşurată la Bălţi, au fost prezente 120 de femei. Evenimentul a constituit o platformă de dialog constructiv, inclusiv despre problemele sociale.

Elena Covaliuc, preşedinta Organizaţiei de Femei Bălţi a PLDM, a ţinut să specifice la inaugurarea mesei rotunde că femeile pot fi şi sunt agenţii schimbării în bine a lucrurilor în ţara noastră. În context, preşedintele OT Bălţi a PLDM, Marin Boboc, a îndemnat doamnele liberal-democrate să susţină parcursul european al Republicii Moldova şi să contribuie la europenizarea municipiului Bălţi.

La eveniment a participat vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, care a menţionat că acum, mai mult ca oricând, este importantă comunicarea.

“Acum, când a fost parafat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană şi urmează semnarea acestuia, convingerea mea este că trebuie să discutăm cu cât mai multă lume pentru a explica avantajele sociale, economice şi politice pentru Republica Moldova”, a afirmat Liliana Palihovici.

Vicepreşedinta PLDM a pledat pentru continuarea reformelor în ţară, menţionând că “avantajele economice ale integrării europene ale Republica Moldova sunt evidente, iar eforturile guvernării în acest sens trebuie recunoscute”.

Integrarea Republicii Moldova în spaţiul comunitar nu are alternativă, este unica şi cea mai corectă cale de dezvoltare a ţării noastre. Acest deziderat împărtăşit de toate participantele mesei rotunde s-a regăsit şi în declaraţia finală adoptată.

Sursa: www.pldm.md

Tinerii din Floreşti şi Anenii Noi au participat la programul Tinerii Guvernează Încă 60 de copii din satele Cociulia şi Vişniovca vor merge la grădiniţă