Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Instruiri pentru staff-urile electorale teritoriale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 22–30 martie, la iniţiativa staff-ului electoral central al PLDM au fost organizate o serie de seminare de instruire a şefilor staff-urilor electorale teritoriale, responsabililor pentru lucrul organizatoric, preşedinţilor organizaţiilor teritoriale şi secretarilor politici.

La cele 9 seminare organizate au participat peste 130 de persoane, iar în calitate de formatori au fost Victor Roşca, secretarul general al PLDM, şi Ştefan Creangă, şeful staff-ului electoral central.

Victor Roşca a prezentat fiecărui grup de instruiţi strategia şi tactica partidului în campania preelectorală, ambele având la bază ideea abordării ţintite a fiecărui alegător în parte, identificarea problemelor cu care se confruntă alegătorul la locul lui de trai şi a intenţiilor de vot ale acestuia.

Ştefan Creangă a atras atenţia participanţilor asupra unei serii de aspecte de ordin organizatoric, respectarea cărora ar eficientiza considerabil procesele de planificare şi implementare a activităţilor de pregătire a partidului în perioada preelectorală.

Scopul PLDM la alegerile din noiembrie este obţinerea celui mai mare scor electoral posibil în fiecare secţie de votare pentru a continua calea reformelor începute şi a asigura parcursul european al Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat s-a întâlnit cu directorii şcolilor moldoveneşti din stânga Nistrului Femeile din Ungheni sunt Pro Europa