Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat către tenismeni: Sunteţi nişte învingători!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a ţinut să felicite, încă odată, Naţionala Moldovei de tenis, care a învins cu 4–1 reprezentativa Belarusului şi s-a calificat în runda a treia a “Cupei Davis”.

“Victoria, pe care aţi repurtat-o,este extrem de valoroasă. Aţi demonstrat maximă concentrare, mobilizare, maturitate profesională şi dorinţă nestrămutată de a învinge. Felicitări! Sunteţi nişte învingători şi vă mulţumesc, pentru că performanţele demonstrate, în această probă de sport, au un impact deosebit asupra imaginii ţării noastre”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a adresat cuvinte de apreciere şi preşedintelui Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, Marina Tauber, al cărei merit în organizarea şi desfăşurarea, la Chişinău, a “Davis Cup by BNP Paribas” este incontestabil.

“De când sunteţi în fruntea federaţiei, tenisul moldovenesc a cunoscut un salt spectaculos, iar nivelul de organizare a «Davis Cup» mi-a adussentimentul de bucurie şi de sărbătoare”, a menţionat Vlad Filat, dorindu-le sportivilor moldoveni multe realizări şi victorii,şi de acum încolo.

“Sunt sigur că ne aşteaptă în continuare surprize plăcute, iar echipa de tenis a Republicii Moldova va intra în rândul celor mai bune din lume”, a spus Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Avem tenismeni de valoare Mesajul lui Vadim Pistrinciuc pentru Youth Club 2.0: Înainte pentru Moldova!