Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul lui Vadim Pistrinciuc pentru Youth Club 2.0: Înainte pentru Moldova!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 5 aprilie, liceenii TLDM Youth Club 2.0 s-au întâlnit cu vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc. La eveniment, au participat 30 de tineri. Conducerea TLDM a fost reprezentată de vicepreşedinteleorganizaţiei, Mihaela Spătaru.

În deschiderea întrunirii, invitatul a vorbit liceenilor despre angajamentele pe care şi le-a asumat PLDM, în contextul apropierii Republicii Moldova de comunitatea europeană, despre paşii întreprinşi în realizarea acestui parcurs şi despre necesitatea implicării tuturor cetăţenilor, pentru a-şi asigura un viitor prosper şi a europeniza ţara noastră.

De asemenea, invitatul a povestit despre crearea PLDM şi acţiunile de amploare pe care le-a organizat partidul, atunci când era în opoziţie, despre presiunile la care au fost supuşi membrii de partid, în timpul guvernării comuniste, explicând şi mesajul sloganului PLDM: “Înainte, nu înapoi!”.

Youth Club 2.0 este o platformă de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat către tenismeni: Sunteţi nişte învingători! S-a constituit grupul de iniţiativă pentru reorganizarea TLDM Cimişlia