Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

S-a constituit grupul de iniţiativă pentru reorganizarea TLDM Cimişlia

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 6 aprilie, tinerii liberal-democraţi din raionul Cimişlia au constituit grupul de iniţiativă pentru reformarea Organizaţiei de Tineret a PLDM din raion. La şedinţă, au fost prezenţi Maxim Colţa, preşedintele raionului Cimişlia, Andrei Spînu, preşedintele TLDM, Dan Caranfil, membru al Biroului TLDM, şi Mihaela Zabrian, membru al Consiliului TLDM.

În cadrul şedinţei, s-a discutat despre necesitatea reorganizării TLDM Cimişlia, dar şi despre eforturile depuse de PLDM pentru reformarea ţării şi apropierea de Uniunea Europeană.

“Avem mult de muncit împreună. PLDM şi tinerii din Republica Moldova au încredere în ceea ce facem noi şi în parcursul european al Republicii Moldova. Evident că aşteptările sunt foarte multe, iar PLDM, ca pilon principal în coaliţia de guvernare, are cea mai mare responsabilitate. Vă îndemn să fiţi activi şi să contribuiţi la promovarea valorilor europene, în rândul cetăţenilor din Cimişlia”, a declarat Andrei Spînu.

La rândul său, preşedintele raionului Cimişlia, Maxim Colţa, le-a vorbit tinerilor despre proiectele implementate, în raion, şi despre oportunităţile pe care le au aceştia.

La finalul întâlnirii, în urma dezbaterilor, Olga Postovanu a fost desemnată preşedinte al grupului de iniţiativă pentru reorganizarea TLDM Cimişlia.

Sursa: www.pldm.md

Mesajul lui Vadim Pistrinciuc pentru Youth Club 2.0: Înainte pentru Moldova! 7 aprilie — ziua care a marcat soarta R. Moldova