Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a devenit membru al YEPP — cea mai mare organizaţie de tineret de centru-dreapta din Europa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova a devenit membru observator al Tineretului Partidului Popular European — YEPP. Această decizie a fost luată prin vot unanim de către Consiliul YEPP, care a avut loc pe 5 aprilie 2014, în oraşul Nicosia, Cipru.

Prin această decizie TLDM s-a asociat celei mai mari organizaţii politice de tineret de centru-dreapta din Europa. Tineretul Liberal Democrat din Moldova a prezentat activitatea sa precum şi situaţia politică din Republica Moldova în faţa reprezentanţilor organizaţiilor de tineret din întreaga Europă.

Prin accederea în organizaţia de tineret a Partidului Popular European, TLDM îşi va intensifica colaborarea cu organizaţii similare din Uniunea Europeană, va beneficia de suport politic adiţional şi va participa la implementarea de proiecte politice comune pentru tineri.

Preşedintele YEPP — Konstantinos Kyranakis a menţionat că “YEPP şi TLDM urmează să elaboreze activităţi comune în Republica Moldova pentru a asigura parcursul european al ţării şi victoria liberal democraţilor în alegerile parlamentare din 2014”, felicitînd TLDM cu această ocazie.

Tineretul Partidului Popular European — YEPP întruneşte 58 de organizaţii de tineret de centru-dreapta din 39 de ţări, fiind fondată în 1997 ca parte integrantă a PPE.

Menţionăm că PLDM este membru observator al Partidului Popular European iar TLDM este membru al organizaţiei de studenţi a PPE — European Democrat Students din 2011.

Sursa: www.pldm.md

7 aprilie — ziua care a marcat soarta R. Moldova Lilia Bolocan a participat la întrunirea Organizaţiei de Femei a PPE