Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Lilia Bolocan a participat la întrunirea Organizaţiei de Femei a PPE

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Lilia Bolocan, a participat la întrunirea Organizaţiei de Femei (OF) a Partidului Popular European (PPE), desfăşurată pe data de 7 aprilie, la Bruxelles, Belgia.

În cadrul întrunirii, a avut loc un Colocviu al alegerilor europene care s-a focusat pe programul european ERASMUS+ (program al UE pentru educaţie, training, tineri şi sport).

Doris Pack, preşedinta Organizaţiei de Femei a PPE, a prezentat în faţa auditoriului un raport cu privire la alegerile europene şi, totodată, a vorbit despre programul ERASMUS+.

De asemenea, conform agendei de lucru, a fost audiat Raportul de activitate al OF a PPE pentru anul 2013, precum şi rapoartele naţionale ale organizaţiilor de femei.

“Este o onoare atât pentru mine, cât şi pentru echipă să fim parte a OF a PPE şi, în acest context, îmi exprim recunoştinţa pentru suportul acordat, în vederea realizării dezideratelor europene. Vreau să vă comunic că OF a PLDM este foarte activă, se implică multilateral şi contribuie eficient la dezvoltarea şi consolidarea valorilor europene în Republica Moldova”, a specificat Lilia Bolocan.

PLDM a devenit membru cu statut de observator al PPE în februarie 2011.

Sursa: www.pldm.md

TLDM a devenit membru al YEPP — cea mai mare organizaţie de tineret de centru-dreapta din Europa Vlad Filat: Dreptul de a circula liber este o victorie de care trebuie să fim mândri