Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM lansează Numărătoarea Inversă II

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Miercuri, 9 aprilie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a lansat acţiunea “Numărătoarea inversă II pentru o circulaţie fără vize”. În cadrul acesteia, în fiecare zi, tinerii vor informa cetăţenii despre numărul de zile rămase, până la liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană.

Acţiunea a început la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, a continuat în Scuarul Europei, iar apoi în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”.

“În 2009, am numărat zilele rămase regimului comunist. În acest an, numărăm zilele care au rămas pentru a oferi cetăţenilor Republicii Moldova un drept pentru care am luptat — dreptul la libera circulaţie. Au mai rămas 19 zile până când vom putea circula fără vize în Uniunea Europeană”, a menţionat George Mocanu, deputat în Parlament.

“Acţiunea va continua în universităţile din Chişinău şi în raioanele Republicii Moldova. Liberalizarea regimului de vize este importantă pentru cetăţenii ţării, dar, mai ales, pentru tineri”, a declarat Andrei Spînu, preşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Dreptul de a circula liber este o victorie de care trebuie să fim mândri La Coşniţa s-a desfăşurat şedinţa Consiliului politic al OT Dubăsari