Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Coşniţa s-a desfăşurat şedinţa Consiliului politic al OT Dubăsari

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 7 aprilie, la Coşniţa a avut loc şedinţa Consiliului politic al Organizaţiei Teritoriale Dubăsari a PLDM. La eveniment, au fost prezenţi deputatul George Mocanu, coordonatorul din cadrul secretariatului general, Leonid Lefter, precum şi reprezentanţi ai serviciilor desconcentrate din teritoriu.

Reprezentanţii PLDM din raionul Dubăsari au avut pe ordinea de zi mai multe subiecte ce privesc activitatea organizaţiei şi discuţii vizavi de problemele cu care se confruntă cetăţenii moldoveni în localităţile de pe Nistru.

Un subiect aparte al discuţiilor l-a constituit ridicarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni în zona Schengen. George Mocanu a accentuat că liberalizarea regimului de vize este o victorie a cetăţenilor Republicii Moldova, o promisiune realizată a PLDM, dar şi un motiv de bucurie pentru toţi oamenii din ţara noastră. Acest lucru trebuie înţeles corect şi promovat, pentru a exclude orice interpretări şi manipulări.

Consiliul politic teritorial Dubăsari a stabilit pentru următoarea şedinţă dezbateri în ceea ce priveşte componenţa numerică şi nominală a Biroului politic.

Sursa: www.pldm.md

TLDM lansează Numărătoarea Inversă II Vlad Filat: Proiectul Oraşe-eco demonstrează cetăţenilor ce înseamnă integrare în UE