Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Străşeni a dat start “Academiei Succesului”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Marţi, 15 aprilie, TLDM Străşeni a lansat proiectul “Academia Succesului”, cu scopul de a ajuta tinerii din raion să-şi construiască o carieră de succes în domeniul pentru care optează.

Invitatul primei ediţii a fost deputatul Simion Grişciuc, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Străşeni a PLDM.

La deschiderea evenimentului, Mihaela Spătaru, prim-vicepreşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova, a declarat că “succesul poate fi învăţat din cărţi, dar este la fel de important să discuţi cu oameni care s-au realizat deja şi care pot să-şi împărtăşească din propria experienţă”.

“Proiectul «Academia Succesului» va fi implementat în majoritatea raioanelor Republicii Moldova, pentru a aduce aproape de tineri cât mai multe modele de succes”, a menţionat Mihaela Spătaru.

Deputatul Simion Grişciuc le-a vorbit tinerilor despre paşii pe care i-a întreprins, pentru a se realiza, despre importanţa unor cunoştinţe profunde în domeniul ales şi despre implicarea sa în politică. De asemenea, Grişciuc i-a sfătuit să practice sportul, pentru că acesta disciplinează şi te face mai hotărât şi mai ambiţios.

La rândul său, preşedinta TLDM Străşeni, Nina Maico, şi-a exprimat convingerea că acest proiect va fi unul util pentru tineri şi le va oferi cunoştinţe şi deprinderi de viaţă care le va marca viitorul.

TLDM îşi planifică iniţierea unui dialog permanent cu tinerii din raioane, doar în Străşeni fiind planificate, cel puţin două, ediţii ale “Academiei Succesului”.

Academia Succesului — la Orhei

Marţi, 15 aprilie, TLDM Orhei a organizat o nouă ediţie a “Academiei Succesului”. Invitatul tinerilor a fost primarul de Orhei, Vitalie Colun, care le-a vorbit celor 55 de participanţi despre experienţa sa profesională şi politică.

“Este important să vă doriţi mult să reuşiţi. Apoi, să mergeţi înainte, cu mare încredere şi dedicaţie. Am avut şi perioade grele, însă, prin muncă, am reuşit să realizez numeroase lucruri frumoase”, a spus Vitalie Colun.

Preşedintele TLDM Orhei, Roman Răilean, a mulţumit tinerilor pentru interesul manifestat şi i-a îndemnat să se ralieze eforturilor depuse de PLDM pentru a mişca Moldova înainte.

“Academia Succesului” oferă oportunitatea de a cunoaşte oameni care au reuşit în viaţă. Pe lângă faptul că şi-au construit o carieră de succes, ei s-au realizat în plan politic, dar şi personal. Învăţaţi din experienţa lor şi, sigur, veţi reuşi", i-a îndemnat pe tineri preşedintele TLDM, Andrei Spînu.

TLDM Orhei s-a angajat să promoveze “Academia Succesului” şi în satele din raion.

Sursa: www.pldm.md

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu Traian Băsescu Vlad Filat — în vizită de lucru în satul Sociteni