Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a participat la Consiliul EDS cu genericul Tinerii vs Extremismul

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 22–27 aprilie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a participat la Consiliul EDS, desfăşurat la Split, Croaţia, cu genericul “Tinerii vs Extremismul”.

Timp de 6 zile, participanţii au discutat despre modul în care tinerii pot contribui la lupta împotriva extremismului politic de extremă dreaptă şi stângă. De asemenea, s-a abordat problema securităţii în Europa, în contextul ultimilor evenimente din Ucraina.

În cadrul evenimentului, au fost prezentate mai multe practice de succes din diverse ţări în lupta cu extremismul. În unul dintre workshop-uri, s-a discutat despre Campania Consiliului Europei “No hate speech movement” şi despre modul în care aceasta a fost implementată în Europa.

TLDM a prezentat consiliului EDS ultimele noutăţi politice din Republica Moldova. Tinerii din EDS au felicitat cetăţenii moldoveni cu ocazia liberalizării regimului de vize şi au exprimat susţinere parcursului european al Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Acţiunea “Podul European al Vizelor” Vlad Filat a felicitat cetăţenii din Orhei şi Criuleni cu ocazia liberalizării regimului de vize