Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — alături de cetăţenii din satul Brăviceni, raionul Orhei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 1 mai, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la sărbătorirea aniversării de 445 de ani de la înfiinţarea satului Brăviceni, raionul Orhei. La eveniment au fost prezenţi şi vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, deputatul liberal-democrat, Petru Ştirbate, primari şi consilieri locali, dar şi sute de locuitori ai satului, care au venit să sărbătorească hramul localităţii.

La începutul evenimentul festiv, primarul satului Brăviceni, Vladimir Cociorvă, a felicitat sătenii cu ocazia aniversării localităţii şi a mulţumit conducerii PLDM pentru că a acceptat în această zi de sărbătoare să fie alături de cetăţeni.

În luarea sa de cuvânt, Vlad Filat a urat brăvicenenilor multă sănătate şi prosperare.

“Pentru sat este o vârstă respectabilă. Azi, vă îndemn să sărbătoriţi şi să vă bucuraţi de realizările frumoase din satul Brăviceni. Am observat că aveţi un primar cu iniţiativă care, alături de echipa de consilieri, munceşte pentru dezvoltarea şi modernizarea localităţii. Sunt sigur că, datorită proiectelor implementate sau în proces de derulare, Brăviceniul va servi drept exemplu şi pentru alte sate din Republica Moldova. Voi reuşiţi să faceţi lucruri frumoase, pentru că aveţi viziune, înţelegere şi forţă de convingere, iar în rezultat aveţi multiple probleme rezolvate. Sunt sigur că, aici, şi pe viitor lucrurile vor merge bine, deoarece aveţi o energie foarte pozitivă”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a promis că va ajuta la amenajarea unui teren de joacă pentru micuţii care frecventează grădiniţa, iar elevilor de la gimnaziu le va dărui o tablă interactivă.

Ulterior, Vlad Filat şi Valeriu Streleţ au vizitat expoziţia de lucrări confecţionate manual de elevii gimnaziului din Brăviceni.

Atmosfera de sărbătoare la hramul localităţi fost întreţinută de interpreţii Ion Paladi şi Zinaida Julea.

În satul Brăviceni locuiesc peste două mii de cetăţeni.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Bine aţi venit acasă, bine aţi venit în Europa!