Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Bine aţi venit acasă, bine aţi venit în Europa!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 29 aprilie, în Piaţa Horelor din oraşul Cahul, a avut loc o mare sărbătoare marcată printr-un concert grandios, dedicate abolirii regimului de vize în Uniunea Europeană pentru cetăţenii Republicii Moldova.

Atmosfera de sărbătoare a fost încinsă de mai mulţi interpreţi din Republica Moldova şi România. Mii de locuitori ai raionului s-au bucurat de această realizare importantă pentru ţara noastră, fiind prezenţi la evenimentul festiv din centrul oraşului Cahul. Parlamentarul Ion Butmalai, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Cahul a PLDM, le-a adresat locuitorilor felicitări, menţionând că liberalizarea regimului de vize este prima realizare, foarte importantă şi necesară, pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

“Acest pas trebuie să fie principala motivaţie naţională care să ne consolideze pentru o cauză comună — integrarea în spaţiul comunitar”, a spus Butmalai.

Invitaţi de onoare la eveniment au fost Doruleţ Resmeriţă, preşedintele filialei judeţene Galaţi a Partidului Democrat Liberal din Romănia, şi Viorel Trif, liderul tineretului democrat-liberal din acelaşi judeţ.

Doruleţ Resmeriţă a avut un mesaj de solidaritate pe care l-a adresat tuturor celor prezenţi.

“Vă doresc să aveţi, în continuare, curajul pe care l-aţi demonstrat, până acum, curajul de a face şi paşii următori, pentru integrarea în Uniunea Europeană. Noi vom fi alături de dumneavoastră, în toată această perioadă, care nu e uşoară, de pre-aderare şi, ulterior, în cea de aderare la Uniunea Europeană. Vom fi alături de Partidul Liberal Democrat din Moldova pentru ca acesta să obţină victoria, la viitoarele alegeri parlamentare. Bine aţi venit acasă, bine aţi venit în Europa!”, a spus Doruleţ Resmeriţă.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — alături de cetăţenii din satul Brăviceni, raionul Orhei Vlad Filat: Avem capacitatea să obţinem cel mai bun rezultat nu doar pentru PLDM, ci pentru Republica Moldova